15. mai slippes ny versjon av Filbox klienten for MAC – versjon 2.5.0.

Filbox er vårt bedriftsprodukt for enkel deling av filer internt i organisasjonen og eksternt. Filbox kan erstatte filservere eller fungere som et tillegg. Alle data er trygt lagret i Norge.

Denne utgivelsen inneholder hovedsakelig feilrettinger og forbedringer av applikasjonen.

Fikset: Brukere kan ikke redigere filer i SubShares med skriverettigheter.
Fikset: Ved redigering av en tom *.docx-fil ved hjelp av tekstredigeringsprogrammet, gjør filen uleseling på andre klienter.
Fikset: Filer forsvinner fra del delte undermappen etter å ha gitt den et nytt navn.
Fikset: Filene forsvinner etter å ha forsøkt å endre navn på filen med ulovlige tegn. En validering for ulovlige tegn er lagt til for tegnene: \ /: *? «<> |
Fikset: Det opprettes søppelmapper mens du arbeider på en Share.
Fikset: Duplikatfiler opprettes når du omdøper en fil fra en annen klient. Tidligere hvis du oppretter en fil ved hjelp av Mac klienten og etterpå omdøper den f.eks. ved bruk av webklienten, endrer ikke Mac klienten den opprinnelige filen, men beholder både en versjon med det gamle navnet og en versjon med det nye navnet. Når du arbeider med Office-programmer, blir tilfeldige mapper oppført og lastet opp til serveren. Mappene er tomme og kan slettes manuelt. Hvis du for eksempel jobber i en Word-fil, lagrer du filen og du får en mappe som heter filnavnet etterfulgt av et tall.
Fikset: Opplasting av filer som er påbegynt tidligere mislykkes. Noen filer vises ikke i Finder på grunn av denne feilen.
Fikset: Mappeinnhold lastes ikke opp til serveren når du kopierer en mappe utenfor Filbox-stasjonen.
Fikset: Brukerrettigheter oppdateres ikke etter at de ble endret i webklienten.
Fikset: Brukere kan opprette en offentlig lenke for filen der de har rettigheter. Opprettelse av offentlige lenker er kun tillatt for deltakere og brukere med skriverettigheter.
Fikset: Brukere kan låse en fil i der brukeren bare har lese rettigheter.
Fikset: Lås/låse opp hendelser blir oppdatert i Mac klienten.
Fikset: Låsikon vises ikke etter låsing av en fil.
Fikset: Administrator kan ikke låse opp filer.
Fikset: Fuse installasjonen feiler ved installering av Filbox. Fuse biblioteket har blitt oppdatert for å bruke versjon 3.8.2.
Fikset: Globus ikonet omadresserer til feil webklient-URL. Globus ikonet åpner lenken basert på den innloggede brukerens primære domene.
Fikset: En bruker kan logge på sin Filbox-konto, selv om enheten tidligere ble blokkert ved hjelp av webklienten.

Blogg

    Arkiv