Er Administrator Backup sikker? Print

• 7

Veldig sikker!

Administrator Backup gir deg mulighet til å sikre dine data ved hjelp av kryptering. Du kan selv velge hvor høy sikkerhet du ønsker, vi tilbyr følgende krypteringsalgorimer: AES, DES. RC2 og 3DES med opp til 256bits nøkler!

Når dine filer overføres til våre datasentre, kan det benyttes SSL kryptering for å sikre dine data under overføring.

Vær oppmerksom på at hvis du krypterer dine filer med din egen krypteringsnøkkel, er det umulig for Administrator Systems å dekryptere dine data, så vær sikker på at du tar godt vare på nøkkelen!

I tillegg til kryptering, ligger alle data redundant fordelt på flere fysiske datasentre. Faktisk er tjenesten designet for å kunne levere 99,999999999% dataholdbarhet over et år. Det betyr at i løpet av et år, er risikoen å miste 1 av 100 MILLIARDER filer. Hvis du sammenligner det med hvilken som helst annen tjeneste, tror vi ikke det er mange som slår oss....