Er det noen filtyper eller størrelser som jeg ikke kan ta backup av? Print

• 0

I utgangspunktet er mengden data du kan ta backup av ubegrenset. Hvis du imidlertid har inngått avtale om en begrenset datamengde, vil den avtalte mengden være begrensningen. Du kan ta backup av alle typer filer, med noen få begrensninger:

• Windows swap-filer slik som Pagefile kan ikke taes backup av.
  • Administrator Backup tar backup av alle typer filer, også f.eks. .exe filer, men backup programvaren er ikke designet for å ta backup av operativsystemet og applikasjoner. Gjennoppretting av operativsystemet og applikasjoner fra en backup er risikabelt og vanskelig, og vi anbefaler eller supporterer ikke dette. Når et program er installert i et operativsystem, kan du ikke ta backup av program-filene og gjennopprette dette. Alle installerte programmer må i utgangspunktet installeres på nytt for å fungere.
Ved å benytte en kombinasjon av dine orginale installasjonsCD'er til operativsystem og programmer, og Administrator Backup kan du føle deg trygg på at dine data er sikre uansett hva som skjer!