Det finnes en fremtidig planlagt hendelse som kan påvirke dine tjenester. Les mer

Hvor mye koster det å bruke Administrator Backup? Print

  • 2

Du betaler kun for det faktiske forbruk av data som blir lagret. Ditt forbruk vil være gjennomsnittet i løpet av en måned.

Kostnaden for forbruk koster kr 3,- pr GB med data du lagrer pr måned. I tillegg koster tjenesten kr 25,- pr måned for hver lisens av programvaren. Du trenger en lisens for hver maskin som programvaren skal installeres på.


Var dette svaret til hjelp?

<< Tilbake