Hvordan flytter jeg domenet mitt vekk fra Administrator? Print

• 4

Hvis du ikke lenger ønsker å benytte deg av våre tjenester, og ønsker å flytte domenet til en annen leverandør, gjøres dette ved at du kontakter din nye leverandør og ber dem flytte domenet til seg.

For de fleste domener trenger du en autorisasjonskode (AUTHINFO/EPP kode) for å flytte domenet vekk fra oss. Du får tilsendt denne koden ved å gjøre følgende:

1. Logg inn på vår kundeweb; http://www.administrator.no/kunde
  2. Gå til fanen Domenenavn
  3. Velg alternativet "Se detaljer" på det aktuelle domenenavnet
  4. Trykk på knappen "Få EPP kode"