Hvor lang tid tar det å flytte et domene? Print

• 0

Flytting av norske domener går vanglivis i løpet av en arbeidsdag etter at vi har fått bekreftet flyttingen av eieren av domenet. Flytting av .biz/.com/.info/.name/.net/.org-domener tar ca 5 dager å gjennomføre.

Etter at domenet er flyttet tar det ca 24 timer før flyttingen er synlig alle steder på Internett. Du vil umiddelbart etter bestilling motta brukernavn og passord for å administrere DNS, slik at du kan sette opp dette på forhånd og dermed unngå nedetid på tjenester som er knyttet til domenet.