Spesifikasjon av cloud server faktura

For våre skyservere vil man kun få en sum på faktura som det er forbrukt VPS ressurser for. Hvis man ønsker å se underlaget, og hvordan forbruket fordeler seg i en tidsperiode har man full oversikt over dette fra VPS kontrollpanelet.

Slik gjør du:

1. Logg inn på VPS kontrollpanelet (https://control.administrator.no)
  2. Trykk på navnet øverst til venstre etter login og velg Min Profil

3. Trykker du på Virtual Server Hourly Statistics her, kan du se alt underlag beregnet pr time i utvalgt periode. Her kan du også laste ned hele underlaget i CSV format:

4. Trykk på User Statistics, og velg ønsket periode

5. Skroll helt nederst for en oppsummering pr VM: