Hvordan får jeg mitt eget domenenavn? Print

• 1

På administrator.no er det enkelt å registrere sitt eget domenenavn. Bare søk etter det domenet du ønsker fra forsiden, og hvis det er ledig, kan du registrere din søknad i løpet av et par minutter. Husk at privatpersoner ikke kan registrere domener direkte under toppnivå-domenet .no, slik at domenet må registreres på firmaet der du jobber, eller på ditt enkeltmannsforetak, idrettslag eller en annen organisasjon. For registreringer under de andre toppnivå-domenene som er tilgjengelige på administrator.no trengs ingen organisasjon. Hvis domenet er til privat bruk, oppgi da simpelthen ditt eget navn som navn på organisasjonen.